Den Svarta Massan logo

Medlemsansökan

Vänligen läs igenom informationen nedan innan du fyller i ansökan.

För att ansöka om medlemskap och köpa en andel i Svarta Massan ekonomisk förening fyll i ansökningsformuläret nedan. Läs igenom informationen på sidan Medlemskap innan du skickar in din ansökan, så att du är väl införstådd med vad din medlemsansökan gäller.

Medlemskapet är förbundet med köp av minst en andel i Svarta Massan, som kostar 12 000 kr. Efter det att du fyllt i ansökan kommer du att få ett välkomstmail, i mailet finns instruktioner för hur du betalar eller påbörjar avbetalningen av din andel (100, 250 eller 500 kr /månad). Om välkomstmailet dröjer, vänligen kontrollera din skräp-post.

Din ansökan kommer att behandlas av föreningens styrelse och du anses vara en godkänd och aktiv medlem i föreningen från det att du betalat eller påbörjat avbetalningen av din andel. Notera att för juridiska personer är det endast möjligt att betala hela andelen vid ett tillfälle och vi kontakter er per mail för att lösa detaljerna.

Är du redan medlem men önskar köpa ytterligare andel i Den Svarta Massan, fyll inte i formuläret nedan utan ta istället kontakt med styrelsen.

När du klickat på ”Ansök” nedan kommer du till en ny sida där du ska klicka i en ”Jag är inte en robot”-knapp samt på knappen ”Prenumerera på lista” för att slutföra din ansökan. Därefter går den iväg till systemet (MailChimp) som vi använder för att samla medlemsansökningar, och du får en bekräftelse på att du skickat in dina uppgifter med meddelandet ”Tack för att du prenumererar”.

I det fall du fyllt i fel uppgifter i formuläret hamnar du på en ny sida men med samma formulär och ett meddelande som säger ”Det finns ett eller flera fel”. Vi ber dig då fylla i det formuläret på nytt och kontrollera att allt är rätt och därefter skicka in din ansökan. Har du fortsatta problem med ansökan ber vi dig att gå in på länken för medlemsansökan i ett nytt webbläsarfönster och testa igen.

 

* obligatorisk uppgift

Person *