Styrelse

 ervin-alic
 Namn: Ervin Alic, Ordförande

Yrke: Projektledare inom affärsutveckling på ett forskningsinstitut, tidigare kommunikationschef på samma forskningsinstitut.
Medlemsnummer: 990
Styrelsemedlem: Sedan 2018
Bakgrund i AIK: Ordförande för valberedningen i AIK Innebandy (pågående uppdrag), ordförande i AIK Innebandyförening 2016-2017, styrelseledamot i samma förening och för AIK Innebandy AB 2015-2016, samt tidigare huvudtränare för AIK Innebandys damlag (2012-2015).
Bästa AIK-minne:
1. Martin Mutumbas tatuering.
2. En 6-1 seger mot Vallentuna IBK i första matchen av den andra gruppspelsomgången i DM-kvalet i Kungsängen den 31 augusti 2013 när jag var huvudtränare för damlaget. Vi gjorde en otroligt stark insats och man kunde verkligen känna av den enorma energin som skapades i laget då och stoltheten i att det hårda arbetet som gjorts säsongen innan äntligen gav önskad effekt. Det var början på en oslagbar säsong. 
 Namn: Jan Noreskog, Ledamot

Yrke: Service och byggnation inom området Datahallar
Medlemsnummer: 1076
Styrelsemedlem: Sedan 2017
Bakgrund i AIK: Som fotbolls-och ishockeysupporter från tidigt 70-tal och framåt. Har under de senaste åren varit engagerad i Svarta Massans arbete med medlemsrekrytering. Sitter även i Smokinglirarna styrelse.
Bästa AIK-minne: Många tårfyllda ögonblick fyllda av både glädje och sorg men 2-1 vinsten borta mot Västerås 2005 tror jag slår det mesta. Efter en bedrövlig inledning på säsongen slutade den med serieseger och avancemang. Magiskt!
 LinusKilander
 Namn: Linus Kilander, Ledamot

Yrke: Jurist på PTS
Medlemsnummer: 1305
Styrelsemedlem: Sedan 2018
Bakgrund i AIK: Aktiv supporter av fotbollens herrsektion sedan början av 2000-talet, med adress på Norra stå. På senare har jag även börjat engagera mig i damsektionen, där jag även fotograferar matcher.
Bästa AIK-minne: Minnen som sticker ut särskilt från de senaste säsongerna är derbyna mot Dif efter Rikards återkomst och Isaks födelsedag. Falkenberg borta 2015 har även en speciell plats i mitt hjärta, inte för betydelsen av matchen i sig, utan för att det var min första organiserade bortaresa.
Namn: Marcus de Geer, Ledamot

Yrke: 
Medlemsnummer:
Styrelsemedlem: Sedan 2018
Bakgrund i AIK: 

Bästa AIK-minne: 

 Namn: Astrd Strömberg, Ledamot

Yrke: 
Medlemsnummer:
Styrelsemedlem: Sedan 2018
Bakgrund i AIK:
Bästa AIK-minne: 
Namn: Mikael Jomer, Ledamot

Yrke:
Medlemsnummer: 1256
Styrelsemedlem: Sedan 2019
Bakgrund i AIK: 
Bästa AIK-minne:
Namn: Ricard Bring Tellander, Ledamot

Yrke:
Medlemsnummer: 528
Styrelsemedlem: Sedan 2019
Bakgrund i AIK: 
Bästa AIK-minne:
Leo
 Namn: Leo Rubio, Suppleant

Yrke: Eventmakare
Medlemsnummer: 1
Styrelsemedlem: Sedan starten 2010
Bakgrund i AIK: Supporter hemma som borta. Var med och startade Black Army 1981. Har bl.a. varit med och skrivit Å vi é AIK. Brinner för AIK som en inkluderande förening.
Bästa AIK-minne: SM-guldet i ishockey 1982.
 Namn: Irene Henriksson, Suppleant

Yrke:
Medlemsnummer: 844
Styrelsemedlem: Sedan 2019
Bakgrund i AIK:
Bästa AIK-minne:

Auktoriserad revisor
Mattias Grinde

Valberedning
Fredrik Preisler, Lars Ekholmer och Per Wahrolén

Stort tack till..

Stort tack till alla AIK:are som valt att vara medlemmar i Den Svarta Massan! Tillsammans har vi gjort stora saker för AIK!

Stort tack till Jojjes Plejs där alla fina bilder kommer ifrån.