Styrelse

 

 Namn: Per Hägerö, Ordförande

Yrke: Director Product Marketing, HID Global

Medlemsnummer: 111

Antal år i Massans styrelse: 2

Bakgrund i AIK: Ungdomsledare i AIK Fotboll 2001 – 2014, Styrelseledamot AIK Fotbollsförening 2006 – 2014, Styrelseledamot AIK Fotboll AB 2010 – 2014, Styrelseordförande AIK Fotboll AB 2013-2014

Bästa AIK-minne: Fotboll SM-guldet 2009 i Göteborg och Ishockey SM-guldet 1984

Namn: Per Wahrolén, Ledamot

Yrke: Företagare (Instalia Skyltreklam AB och Digital Visual Solutions AB)

Medlems nummer: 3

Antal år i Massans styrelse: Sen starten

Bakgrund i AIK: (som supporter, i klubben, i supporterföreninga, styrelser etc) Blev AIK:are den 23 juli 1968 (den dag jag föddes alltså). Mycket AIK i ungdomsåren, när jag blev förälder så var det rätt lugnt några år, började gå ordentligt igen i början på 2000-talet. Idag sitter jag i valberedningen för HS och Innebandyföreningen. Har suttit ett år i innebandy AB:s styrelse (2010). Spelar hockey i AIK Hockeyforum

Bästa AIK-minne: Hockeyguldet -84, AIK-Djurgården 3-1 -06, SM-guld -09

 Leo
 Namn: Leo Rubio, Ledamot

Yrke: Eventmakare

Medlemsnummer: 1

Antal år i Massans styrelse: sen starten

Bakgrund i AIK: Supporter hemma som borta. Var med och startade Black Army 1981. Har bl.a. varit med och skrivit Å vi é AIK. Brinner för AIK som en inkluderande förening.

Bästa AIK-minne: SM-guldet i ishockey 1982.


Namn: Bobo Sörensen, Ledamot

Yrke: Systemingenjör – Konsult

Medlemsnummer: 72

Antal år i Massans styrelse: 3

Bakgrund i AIK: Gick på det mesta i fotboll och hockey från slutet på 80 och in i 90-talet. Mindre aktiv senare pga utlandsflytt men som återupptogs igen vid återkomst i mitten på 2000-talet. Aktiv i Black Armys styrelse i början på 90-talet, ordförande 94. Sitter fn i valberedningen i hockey.

Bästa AIK-minne: Alla guldmakare i klubben får ursäkta men AIK-Boden 1994 slår allt jag sett både före och efter. Då vi under den tiden var en samlad klubb så stod hela föreningen på spel i den matchen.

 
Namn: Sanna Tupala, Ledamot

Yrke: It-konsult

Medlemsnummer: 516

Antal år i Massans styrelse: Började 2014/2015.

Bakgrund i AIK: (som supporter, i klubben, i supporterföreningar, styrelser etc) först och främst supporter (numera mest fotboll, sitter i AIK Friidrotts styrelse, har arrangerat båda Gnagisloppet, Hagaloppet och Prins Daniels lopp i AIK:s regi i många år, med i AIK:s historie och museigrupp, varit med och drivit affärsnätverket Råttboet).

Bästa AIK-minne: Alla derbyn vi vunnit 🙂

 
 Namn: Jan Noreskog, Ledamot

Yrke: Service och byggnation inom området Datahallar

Medlemsnummer: 1076

Antal år i Massans styrelse: Första året

Bakgrund i AIK: Som fotbolls-och ishockeysupporter från tidigt 70-tal och framåt. Har under de senaste åren varit engagerad i Svarta Massans arbete med medlemsrekrytering. Sitter även i Smokinglirarna styrelse.

Bästa AIK-minne: Många tårfyllda ögonblick fyllda av både glädje och sorg men 2-1 vinsten borta mot Västerås 2005 tror jag slår det mesta. Efter en bedrövlig inledning på säsongen slutade den med serieseger och avancemang. Magiskt!

 
Namn: Magnus Hultman, Ledamot

Yrke: Hotellmedarbetare

Medlemsnummer: 1018

Antal år i Massans styrelse: Första året

Bakgrund i AIK: Norra ståplats sedan 2001. Snittar 27 av 30 allsvenska matcher året om. Väldigt aktiv i flera av kampanjerna runt 2012. Drev Twitterkontot AIKHistoria för att belysa vår fantastiska historia.

Bästa AIK-minne: Det är svårt att inte nämna SM-Guldet 2009, men lotten faller trots allt på hemmaderbyt 2012 mot Djurgården då mycket kul hände.

Auktoriserad revisor
Mattias Grinde

Valberedning
Fredrik Preisler och Lars Ekholmer

Stort tack till..

Stort tack till alla AIK:are som valt att vara medlemmar i Den Svarta Massan! Tillsammans har vi gjort stora saker för AIK!

Stort tack till Jojjes Plejs där alla fina bilder kommer ifrån.

Annonser