Den Svarta Massan logo

Uppföljande information om betalning av andelar

Hej medlem!

Sedan hösten har styrelsen arbetat med att byta betalsystem för Den Svarta Massan och har arbetat mer intensivt med detta under vintern. Nu har ett så kallat “aktiveringsmail” skickats till alla medlemmar som har andelar med pågående avbetalning. Detta mail är skickat från oss men kommer från betalsystemet GoCardless (fungerar som autogiro) och innehåller information om hur mycket du har kvar att betala på din andel, i vilken takt du betalar samt en länk till GoCardLess för aktivering av betalningen av din andel.

Många av er har registrerat era bankuppgifter och aktiverat månadsbetalningar via GoCardless efter att ha mottagit mailet, men det är fortfarande en hel del medlemmar som ännu inte gjort detta. Vi ber er som inte aktiverat era betalningar att göra detta så snart som möjligt. Har du inte fått något mail så ber vi er att titta i er skräppost/spam (och specialkorgar för kampanjer och reklam) då mail från oss tenderar att hamna där. Det är viktigt att ni aktiverar era betalningar, dels för DSM:s ekonomi stärks genom att kassan fylls på och dels för att ni ska fullfölja er avbetalning och inte riskera uteslutning p.g.a. bristande betalning (detta vill vi såklart i möjligaste mån undvika).

Följande personer har inte fått något mail och har ingen betalning att aktivera:

  • Om du betalat klart alla dina andelar.
  • Om du blivit medlem (eller har köpt en extra andel) under år 2020 eller senare.
  • Om du själv har tagit kontakt med oss under 2020 för att sätta igång din betalning och allt har fungerat efter det.

Om du tycker att du bör ha fått ett sådant mail men inte kan hitta det, eller har frågor gällande dina betalningar, hör då av dig till oss på info@svartamassan.se.

Hälsningar,
Styrelsen för Svarta Massan ekonomisk förening