Den Svarta Massan logo

Kallelse till Svarta Massans årsstämma 2021

Svarta Massan Ekonomisk förening kallar till ordinarie årsstämma torsdagen den 10 juni
2021. Mötet startar kl.18:00 och registreringen börjas kl.17:30.

Likt förra året kommer årsstämman att genomföras både fysiskt på plats och digitalt. Årsstämman hålls på hotell Park Inn by Radisson Stockholm Solna (Hotellgatan 11, inne i Solna Centrum). Fråga i receptionen alternativt följ skyltningen för att komma till rätt konferensrum. För avprickning mot medlemsregistret samt utdelning av röstkort, medtag giltig ID-handling.

I och med den pågående pandemin ber vi medlemmar som är sjuka, alternativt har de symtom som är vanliga vid insjuknande i corona, att stanna hemma. Vi har utgått ifrån att det likt tidigare årsmöten för DSM kommer att närvara ca 20-30 personer och har därför bokat ett konferensrum som är något större än så, för att kunna hålla erforderlig distans.

Anmälan till årsstämma

För att skapa de bästa förutsättningarna för att kunna genomföra mötet på ett säkert sätt ber vi er som avser att delta på årsstämman att föranmäla er till mötet. Anmälan görs till info@svartamassan.se, ange i mailet om du avser att närvara på plats eller om du önskar en digital inbjudan samt ditt namn och organisations-/personnummer. Den digitala inbjudan kommer att skickas ut dagen innan årsstämman. De som deltar på distans kommer att ha yttranderätt, men inte rösträtt.

Handlingar för årsstämman:

Sidan uppdaterad den 28 maj 18:19 med årsredovisning för 2020.

Styrelsen för Den Svarta Massan